op je bord deel 2 - Goud
Voor iedereen die van sport en lekker eten houdtBen je op zoek naar verantwoorde en toch lekkere recepten? Wil je makkelijk verkrijgbare ingrediënten gebruiken en gerechten bereiden met zo min mogelijk tijdinspanning? En wil je de maximale smaak aan je maaltijd toevoegen zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes? Het antwoord op al deze vragen is: jazeker! Goud op je bord deel 2 voldoet aan al deze belangrijke criteria.T... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 24,95 en € 24,95
Productinformatie
Voor iedereen die van sport en lekker eten houdt
Ben je op zoek naar verantwoorde en toch lekkere recepten? Wil je makkelijk verkrijgbare ingrediënten gebruiken en gerechten bereiden met zo min mogelijk tijdinspanning? En wil je de maximale smaak aan je maaltijd toevoegen zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes? Het antwoord op al deze vragen is: jazeker! Goud op je bord deel 2 voldoet aan al deze belangrijke criteria.
Tientallen recepten voor verantwoorde, lekkere en eenvoudige gerechten
Goud op je bord deel 2 bevat tientallen recepten voor gerechten die zowel verantwoord als lekker zijn. De gerechten zijn onderverdeeld in ontbijtgerechten, lunchgerechten, tussendoortjes en hoofdmaaltijden voor alle seizoenen. Bij elk gerecht vind je prachtige foto's die direct na het koken zijn gemaakt, waardoor ze dienen als optimaal voorbeeld. Daarnaast zijn de voedingswaarden van elk gerecht berekend.
De bijdrage van topsporters
De rode draad in het boek wordt gevormd door de bijdrage van topsporters. Zij weten als geen ander hoe belangrijk goede voeding is om topprestaties te kunnen leveren en delen daarom hun favoriete gerechten. Alle topsporters stralen uit dat eten vooral lekker moet zijn. Het boek benadrukt ook het belang van het op orde hebben van alle details die nodig zijn om de top te bereiken en daar te blijven.
Deskundige auteurs
Erik te Velthuis, manager en chef-kok van het Topsportrestaurant op Sportcentrum Papendal, haalt al het goede in topsportvoeding naar boven en vertaalt deze kennis naar innovatie in voeding en kennisoverdracht. Brenda Frunt, een gedreven (sport)voedingscoach en eigenaresse van de voedingsacademie, adviseert (top)sporters over de ongekende mogelijkheden van voeding om prestaties te verhogen. De combinatie van een sportkok en een sportdiëtist maakt dit boek uniek.
Goud op je bord deel 2 hoort bij iedere sporter op het aanrecht te staan. Ontdek hoe je verantwoord en toch lekker kunt koken en geniet van heerlijke gerechten die je energie geven en je prestaties verbeteren!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 24 x 23,9 x 1,7 cm |
Gewicht | 875 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Redacteur | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | oktober 2017 |
Algemeen
Kleur | Goud |
---|---|
EAN | 9789054723950 |