The Butcher's Book nieuwe editie
Ontdek de hoogste kwaliteit vlees met de nieuwe editie van de klassieker: The Butcher's BookNieuw en aangevuld, deze herwerkte uitgave van The Butcher's Book is geschreven door meester-beenhouwer Hendrik Dierendonck en zijn vader Raymond Dierendonck. Door hun obsessie voor kwaliteit zijn ze uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van vlees. Talrijke topchefs volgen hun voorbeeld en de internationale nose to tail-filosofi... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 39,95 en € 39,95
Productinformatie
Ontdek de hoogste kwaliteit vlees met de nieuwe editie van de klassieker: The Butcher's Book
Nieuw en aangevuld, deze herwerkte uitgave van The Butcher's Book is geschreven door meester-beenhouwer Hendrik Dierendonck en zijn vader Raymond Dierendonck. Door hun obsessie voor kwaliteit zijn ze uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van vlees. Talrijke topchefs volgen hun voorbeeld en de internationale nose to tail-filosofie, waarbij al het vlees van een geslacht dier benut wordt, wordt door hen voortgestuwd.
Hendrik Dierendonck heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, waaronder het fameuze West-Vlaams rood rund. Met deze editie krijg je niet alleen een kijkje in de slagerij, maar ook in het sterrenrestaurant Carcasse van Dierendonck. Herontdek de heerlijkste klassiekers die je normaal alleen bij de slagerij of in het restaurant kunt vinden.
Maar dit boek biedt meer dan alleen recepten. Het brengt ook een eerbetoon aan het ambacht van de beenhouwer. Leer de kunst van het vlees bereiden 'à la Dierendonck' en laat je inspireren door de tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, René Sėpul en Marijke Libert. En met de prachtige fotografie van Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren krijgt dit boek een extra laag van visuele verleiding.
Voor een unieke culinaire ervaring en een dieper begrip van vlees, is The Butcher's Book een absolute must-have. Duik in de wereld van Dierendonck en laat je verleiden door de smaakvolle recepten en het vakmanschap dat je in dit boek vindt.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 27,2 x 23,4 x 3,3 cm |
Gewicht | 1483 g |
Overig
Aantal pagina's | 255 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Verschijningsdatum | juli 2021 |
Algemeen
EAN | 9789463887939 |
---|