Webshop Leapp

Onze missie is Apple producten breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wèl waanzinnige producten en service wil, maar níet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishen noemen we dat.

Met inmiddels 24 winkels en meer dan 150 medewerkers helpen wij klanten in Nederland, België en Duitsland de slimme keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de best service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

leapp beschikt naast de webshop ook over winkels in o.a. Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. In onze leapp stores vindt je een divers aanbod Apple producten. Als je persoonlijk geïnformeerd wilt worden of een product voor aanschaf wilt bekijken ben je hier van harte welkom.


0 Vergelijk

Vergelijk producten

Op dit moment heb je nog geen producten die we kunnen vergelijken. Je kunt producten eenvoudig toevoegen in het overzicht op de product pagina.

Waarschuwing

Deze pagina bevat mogelijk producten en/of foto's die ongeschikt zijn voor minderjarigen.