Natuurlijk Oostenrijk
Ontdek de Rijkdom van de Oostenrijkse KeukenBen je benieuwd naar de heerlijke smaken en bijzondere gerechten van de Oostenrijkse keuken? Culinair journalist Laura de Grave was dat ook en besloot op onderzoek uit te gaan. Met haar elektrische motor reisde ze door de negen provincies van Oostenrijk en dook ze in de regionale diversiteit van deze culinaire tradities.Een Verrassende DiversiteitTijdens haar culinaire ontdekking... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 30,00 en € 30,00
Productinformatie
Ontdek de Rijkdom van de Oostenrijkse Keuken
Ben je benieuwd naar de heerlijke smaken en bijzondere gerechten van de Oostenrijkse keuken? Culinair journalist Laura de Grave was dat ook en besloot op onderzoek uit te gaan. Met haar elektrische motor reisde ze door de negen provincies van Oostenrijk en dook ze in de regionale diversiteit van deze culinaire tradities.
Een Verrassende Diversiteit
Tijdens haar culinaire ontdekkingstocht kwam Laura de Grave niet alleen de bekende berghutklassiekers zoals Kasespatzle en Kaiserschmarrn tegen, maar ook een verrassende rijkdom aan smaken en gerechten. Oostenrijk blijkt een voorloper te zijn op het gebied van biologische landbouw, met meer dan een kwart van de landbouw die biologisch is. Dit zorgt voor een op de natuur gebaseerde keuken waarin lokale specialiteiten centraal staan.
Van Boer tot Bord
De Oostenrijkse keuken draait niet alleen om gerechten, maar ook om de mensen erachter. Tijdens haar reis ontmoette Laura de Grave boeren, producenten en chefs die met liefde en passie deze lokale producten bewerken tot traditionele, maar ook moderne gerechten. De producten en gerechten van Oostenrijk zetten het land culinair op de Europese kaart.
Een Ware Schatkist
Als culinair journalist kan Laura de Grave vele keukens beoordelen, en haar oordeel over de Oostenrijkse keuken is maar in twee woorden samen te vatten: een schatkist. Duik zelf ook in deze culinaire schatkist en proef de smaken en gerechten die Oostenrijk zo uniek maken. Reis mee langs de boeren, producenten en chefs die deze keuken tot leven brengen.
Korte specificaties
Overig
Aanraders | |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Illustraties | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Verschijningsdatum | mei 2022 |
Algemeen
EAN | 9789493095793 |
---|