Wannée
Ontdek de authentieke smaken van vroegerMaak kennis met onze fascinerende facsimile heruitgave van het zesde druk kookboek, de laatste editie waar de bekwame culinair expert, Cornelia Wannée persoonlijk aan heeft meegewerkt. Wannée, een befaamde lerares en directrice aan de Amsterdamsche huishoudschool, heeft haar jarenlange ervaring en kennis samengebracht in dit veelgeprezen kookboek.Een kijkje in de culinaire wereld van... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 23,99 en € 23,99
Productinformatie
Ontdek de authentieke smaken van vroeger
Maak kennis met onze fascinerende facsimile heruitgave van het zesde druk kookboek, de laatste editie waar de bekwame culinair expert, Cornelia Wannée persoonlijk aan heeft meegewerkt. Wannée, een befaamde lerares en directrice aan de Amsterdamsche huishoudschool, heeft haar jarenlange ervaring en kennis samengebracht in dit veelgeprezen kookboek.
Een kijkje in de culinaire wereld vanaf de negentiende eeuw
Wanneer je dit kookboek openslaat, maak je een reis terug in de tijd naar het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. De fascinerende ontwikkeling van de Nederlandse keuken komt tot leven in vergelijkbare kookboeken uit die tijd, zoals het vermaarde "Aaltje, nieuw Nederlandsch kookboek" van O.A. Corver, en "Recepten van de Haagsche kookschool" van A.C. Manden.
Een waardevolle toevoeging aan je culinaire collectie
Deze facsimile heruitgave biedt niet alleen een uniek inkijkje in de culinaire geschiedenis, maar is ook een prachtige aanvulling op elke boekenplank. Met zijn fraai vormgegeven cover en hoogwaardige kwaliteit papier, is dit boek een waar kunstwerk op zich.
Ontdek de authentieke smaken en gerechten van vroeger. Dankzij de gedetailleerde instructies en recepten in dit kookboek, kun je zelf de heerlijke gerechten uit de negentiende en twintigste eeuw tot leven brengen in je eigen keuken.
Laat je inspireren door de culinaire creativiteit van Cornelia Wannée en creëer een onvergetelijke culinaire ervaring voor jezelf en je dierbaren. Bestel vandaag nog deze bijzondere facsimile heruitgave en maak van koken een waar avontuur!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 21 x 14,8 x 2,4 cm |
Gewicht | 573 g |
Overig
Aantal pagina's | 396 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Paperback |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 6 |
Illustraties | |
Nieuw of tweedehands | |
Redacteur | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | juli 2015 |
Algemeen
EAN | 9789491982187 |
---|