DeOnlineDrogist.nl Tsukémono
Ontdek de magie van gefermenteerde groente-picklesIn dit boek leer je op een eenvoudige en snelle manier om heerlijke groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken, vind je altijd iets dat perfect bij jouw smaak past. Tsukémono, de Japanse naam voor gefermenteerde groenten, worden al eeuwenlang bij iedere maaltijd in Japan gegeten. Nu is het jouw beurt om deze e... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 25,97 en € 28,95
Productinformatie
Ontdek de magie van gefermenteerde groente-pickles
In dit boek leer je op een eenvoudige en snelle manier om heerlijke groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken, vind je altijd iets dat perfect bij jouw smaak past. Tsukémono, de Japanse naam voor gefermenteerde groenten, worden al eeuwenlang bij iedere maaltijd in Japan gegeten. Nu is het jouw beurt om deze eeuwenoude methode te ontdekken en toe te passen in je eigen keuken.
Verrijk iedere maaltijd met een smaakexplosie
Met het proces van fermentatie ontstaat er niet alleen een smaakconcentratie, maar ook een unieke knapperigheid in de pickles. Deze culinaire toevoeging maakt elke maaltijd bijzonder en biedt een hernieuwde kennismaking met groenten, zelfs met de soorten die je al dacht te kennen. Bovendien ondersteunen deze pickles je spijsvertering en darmconditie, dankzij het starten van het fermentatieproces.
Laat je inspireren door Peter van Berckel
Kok, natuurvoedingskundige en fermentatie-expert Peter van Berckel neemt je mee op een culinaire reis vol smaken en geheimen. Hij leert je stap voor stap hoe je op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles kunt maken. Daarnaast deelt hij waardevolle informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
Een veelzijdig boek voor elk type kok
Of je nu een ervaren kok bent, een liefhebber van de Japanse keuken of gewoon nieuwsgierig bent naar gefermenteerde voeding, dit boek biedt voor ieder wat wils. Met de keuze uit meer dan vijftig recepten, waarvan het merendeel vegan is, kun je direct zelf aan de slag. Van traditionele Japanse recepten tot pickles uit de westerse keuken, er is voor ieder wat wils.
Over de auteur
Peter van Berckel is een natuurvoedingskundige, kok en fermentatie-expert. Hij is mede-oprichter van de Groene Kookacademie en geeft les op verschillende voedingsopleidingen. Zijn passie voor vitale voeding en kennis van de Japanse eetcultuur komen samen in dit boek. Laat je inspireren en ontdek de magie van gefermenteerde groente-pickles met Tsukémono.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 30,5 x 21,7 x 2,2 cm |
Gewicht | 1190 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 200 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Keuken | , |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Nov-18 |
Algemeen
EAN | 9789081821575 |
---|---|
Merk | DeOnlineDrogist.nl |