Banketbakker
"Banketbakker" - Het Perfecte Bakboek voor IedereenOntdek het perfecte bakboek voor zowel de beginnende als de gevorderde thuisbakker! "Banketbakker" van Claire Saffitz, bekend van YouTube-kanaal 'Dessert Person' en 'Bon Appétit', is een kanshebber voor Kookboek van het Jaar 2021. De recepten in dit boek zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn meteen overzichtelijk te vinden in de handige bakmatrix op basis van moeilij... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 35,00 en € 35,00
Productinformatie
"Banketbakker" - Het Perfecte Bakboek voor Iedereen
Ontdek het perfecte bakboek voor zowel de beginnende als de gevorderde thuisbakker! "Banketbakker" van Claire Saffitz, bekend van YouTube-kanaal 'Dessert Person' en 'Bon Appétit', is een kanshebber voor Kookboek van het Jaar 2021. De recepten in dit boek zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn meteen overzichtelijk te vinden in de handige bakmatrix op basis van moeilijkheidsgraad en tijdsduur.
Claire, a.k.a. 'Dessert Person', neemt je mee op een culinaire reis vol heerlijke lekkernijen. Van eenvoudige maar verfijnde baksels tot uitdagende 'weekendprojecten', dit boek heeft voor elk wat wils. De recepten zijn duidelijk geschreven met gedetailleerde tips en gecompliceerde bakprojecten worden stap voor stap in beeld gebracht.
Naast de recepten bevat "Banketbakker" ook praktische do's and don'ts en handige probleemoplossers. Of je nu net begint met bakken of al ervaren bent, dit boek helpt je om je bakkunsten te verbeteren en voortaan vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Van basisdeeg tot koekjes, desserts, taarten en hartige baksels, met dit boek zul je een ware banketbakker worden.
"Hotpot" - De Kunst van Aziatische Fondue
Reis mee met culinair alleskunner Bas Robben en ontdek de verrukkelijke wereld van Aziatische hotpots! Als kanshebber voor Kookboek van het Jaar leert dit boek je alles over het bereiden van de perfecte hotpot en bevat het overheerlijke recepten voor diverse Aziatische fonduegerechten.
Dompel jezelf onder in de veelzijdigheid van de hotpot en ontdek hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele Aziatische fondue op tafel te zetten. Leer de hotpots kennen uit China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam. Een goede bouillon is essentieel, of je nu kiest voor lam, kip, varken, vegan of dashi. Ontdek de vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip of geniet van de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter.
"Hotpot" is praktisch ingedeeld met recepten voor diverse bouillons, zowel voor vleesliefhebbers als vegetariërs en veganisten. Maar wat je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf. Laat je inspireren door het rollen van garnalen- en gehaktballetjes, het vouwen van kimchi-tofudumplings en het marineren van ossenhaas. En als toegift vind je in dit boek ook recepten voor zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 28,9 x 20,7 x 3,1 cm |
Gewicht | 1615 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 368 pagina's |
Auteur(s) | |
Bereidingswijze | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Nieuw of tweedehands | |
Originele Titel | Dessert Person |
Studieboek | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | Sep-21 |
Vertaald door |
Algemeen
EAN | 9789461432599 |
---|