Lannoo Koken - Handboek Ter Duinen
Ontdek de culinaire bijbel voor elke kookliefhebberKookboeken zijn er in overvloed, maar er is er geen enkele die kan tippen aan "Koken, het handboek". Deze luxueuze editie bevat de gecombineerde kennis en ervaring van gerenommeerde chefs zoals Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke, die hun lessen en recepten hebben samengebracht in dit onmisbare standaardwerk.De perfecte gids voor zowel amateur... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 49,99 en € 49,99
Productinformatie
Ontdek de culinaire bijbel voor elke kookliefhebber
Kookboeken zijn er in overvloed, maar er is er geen enkele die kan tippen aan "Koken, het handboek". Deze luxueuze editie bevat de gecombineerde kennis en ervaring van gerenommeerde chefs zoals Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke, die hun lessen en recepten hebben samengebracht in dit onmisbare standaardwerk.
De perfecte gids voor zowel amateurs als professionals
Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of jezelf wilt professionaliseren in de kunst van het koken, "Koken, het handboek" is de ideale metgezel. Dit boek fungeert niet alleen als de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen, maar biedt ook ruim 300 klassieke recepturen en een uitgebreide vaktermenlijst. Daarnaast vind je alle basistechnieken met stap-voor-stapfoto's, waardoor je elke bereiding met vertrouwen kunt aanpakken.
Praktisch en compleet
De drie hoofdstukken van dit boek sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor het een praktisch werkinstrument is voor zowel beginners als gevorderden. "Koken, het handboek" is dé referentie voor kooktechnieken en basisbereidingen. Bovendien vormt de actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme een visueel genot tijdens het bladeren door dit prachtige boek. De inhoud van het boek is gebaseerd op de klassieke structuur van de Guide Culinaire, waardoor je de traditionele culinaire principes beter kunt begrijpen en toepassen.
Populair en bewezen succes
De originele editie van "Koken, het handboek" heeft al meer dan 22.000 exemplaren verkocht en wordt geprezen door zowel professionals als enthousiaste amateurs. Sluit je aan bij de vele tevreden lezers en til je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau met deze culinaire bijbel.
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 29,2 x 23,3 x 3,2 cm |
Gewicht | 2092 g |
Gewicht | 2099 g |
Overig
Aantal pagina's | 479 pagina's |
Aantal pagina's | 367 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Co-redacteur | |
Druk | 1 |
Illustraties | Met illustraties |
Redacteur | |
Studieboek | |
Taal | Nederlands |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | september 2020 |
Algemeen
EAN | 9789401471718 |
---|---|
Merk | Lannoo |