Good Cook B.V. Hotpot
Ontdek de Aziatische Hotpot-ervaring met Bas RobbenGenomineerd voor Kookboek van het Jaar 2021! In het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de bekendste toch wel de Chinese fondue is. Bereid je voor op een culinaire reis door China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam en ontdek de veelzijdigheid van de hotpot.... lees meer over dit product
Prijzen gevonden tussen de € 22,50 en € 22,50
Productinformatie
Ontdek de Aziatische Hotpot-ervaring met Bas Robben
Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2021! In het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de bekendste toch wel de Chinese fondue is. Bereid je voor op een culinaire reis door China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam en ontdek de veelzijdigheid van de hotpot.
Een goede bouillon als basis
De sleutel tot een smaakvolle hotpot ligt natuurlijk in de basis: een goede bouillon. Bas Robben deelt in zijn boek diverse bouillonrecepten, zowel voor vleesliefhebbers als vegetariërs en veganisten. Ga voor een rijke lam-, kip- of varkensbouillon, of kies voor een umamibouillon of dashibouillon zonder dierlijke producten. De keuze is aan jou!
Eindeloze variatie in hotpots
Laat je verrassen door de verscheidenheid aan hotpots die je kunt bereiden. Wat dacht je van een vurige Sichuanese hotpot met tofu, rundvlees, paddenstoelen en kip? Of ga voor de Japanse Ishikari-nabe met miso, zalm en boter. Het boek is praktisch ingedeeld, met een overzicht van de basisbouillons en hotpots uit vijf Aziatische landen.
Creatieve mogelijkheden in de hotpot
Wat je in de hotpot kookt is minstens zo belangrijk als de bouillon zelf. Bas Robben daagt je uit om het zo simpel of uitdagend te maken als je zelf wilt. Rol bijvoorbeeld garnalen- en gehaktballetjes, vouw kimchi-tofudumplings, marineer ossenhaas of kneed rijstballetjes in elkaar. Laat jouw creativiteit de vrije loop!
Maak jouw hotpotervaring compleet
Als toegift mogen zelfgemaakte sauzen, drankjes en desserts niet ontbreken. Bas Robben deelt in zijn boek heerlijke recepten om jouw hotpotervaring compleet te maken. Voeg de perfecte dipsaus toe aan jouw gerechten, zorg voor verfrissende drankjes en sluit de maaltijd af met een verrukkelijk dessert. Een avondje hotpotten was nog nooit zo smakelijk!
Korte specificaties
Afmetingen
Afmetingen | Afmeting: 25,6 x 19,7 x 1,8 cm |
Gewicht | 872 g |
Functies
Kaarten inbegrepen |
Overig
Aantal pagina's | 184 pagina's |
Auteur(s) | |
Bindwijze | Hardcover |
Boek, ebook of luisterboek? | |
Druk | 1 |
Extra groot lettertype | |
Illustraties | Met illustraties |
Personage | |
Studieboek | |
Studieboek of algemeen | |
Taal | |
Uitgever | |
Verschijningsdatum | januari 2021 |
Algemeen
EAN | 9789461432490 |
---|---|
Merk | Good Cook B.V. |